Hop ned til hovedindholdet

Købs- og betalingsbetingelser på travelbynomas.com

Adamsen & Adamsen CVR.: 17688642 ejer og driver travelbynomas.com

Se kontaktoplysninger ved at klikke HER

 

Bestilling

Vi tager forbehold for evt. udsolgte varer samt forkert lagersaldo og fejl i billeder og tekster.

Når vi har modtaget din bestilling, får du en mail med din ordrebekræftelse og information om bestillingen. Bekræftelsen indeholder information om din fortrydelses- og returret samt et link til vores samlede købs- og betalingsbetingelser.

Hvis nogle af de varer, du har bestilt, ikke findes på lager, streges de fra din ordre, og pengene tilbagebetales så hurtigt som muligt.

For at kunne handle skal du være fyldt 18 år og have folkeregisteradresse i Danmark. Hvis du ikke er fyldt 18 år, kan du handle hos os med tilladelse fra en værge.

 

Leveringstid

Dine billetter fremsendes via den email adresse du har indtastet i din bestilling.

Billetterne fremsendes umiddelbart efter at du har afgivet din bestilling.

 

Betalingsbetingelser

I samarbejde med Quickpay tilbyder vi:
-Kort (Dankort, Visa & Mastercard)
-MobilePay

Annullering af event

I tilfælde af at eventet må aflyses eller udsættes kan du få refunderet dine billetter. Du skal blot sende en mail til customercare@travelbynomas. Husk at vedhæfte dine entrebilletter.

Der pålægges intet gebyr hvis du ønsker at få refunderet dine entrebilletter.   

Fortrydelsesret / Returnering af WEB-ordrer

Vi tilbyder gratis returnering og 30 dages fuld returret.

Hvis du fortryder dit køb, skal du give os besked senest dagen før et event afholdes. Ubenyttede billetter refunderes ikke efter at et event er afholdt.

Send billetterne tilbage så hurtigt som muligt, dog senest dagen før eventet afholdes, på E-mail: customercare@travelbynomas.com

Du kan ikke fortryde dit køb ved at undlade at benytte dine billetter. Du skal give os tydeligt besked om, at du har fortrudt dit køb.


Reklamation

Reklamationsretten omfatter varer, der er defekte i henhold til gældende forbrugerbeskyttelseslovgivning. Du har ifølge købeloven reklamationsret i 24 måneder (2 år) fra det tidspunkt, hvor varen er leveret til dig, hvilket betyder, at du i første omgang kan få fejlen udbedret eller den defekte vare ombyttet. I de tilfælde, hvor fejlen ikke kan udbedres eller varen ikke kan returneres, har du ret til at få nedslag i prisen eller pengene tilbage, afhængigt af den konkrete situation. Fejl og mangler ved en vare skal reklameres inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. En reklamationsfrist på to måneder anses for at være rimelig. 

Reklamation kan ske ved at kontakte vores kundeservice på tlf. 2214 0856 eller sende en email til customercare@travelbynomas.com
Ved godkendt reklamation tilbagebetaler vi dig hurtigst muligt og med samme betalingsmetode som ved købet.

 

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte customercare@travelbynomas.com.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Besøg deres hjemmeside her: https://www.forbrug.dk/klagemuligheder-og-ankenaevn/