Hop ned til hovedindholdet

Destination: Europa Norden Oversøiske rejsemål

MUST TRY - Silver Endeavour — Silversea

Silversea er defineret af dets vidtstrakte rejseplaner og enestående service ombord (tænk Moët Champagne og kaviar, mens du kigger på et kælvende isbjerg i Antarktis). 

Af Christian Adamsen

Silver Endeavour er verdens største isklasse-ekspeditionsyacht, og har en Polar Class-rating på PC6.

Skibet er opkaldt efter Kaptajn James Cooks' forskningsskib, som opdagede Australien og New Zealand og har plads til 200 passagerer og en besætning på 209.

Suiterne starter på 188 m2 samt en balkon på 68 m2 og har luksusfrynsegoder som pudemenuer og en personlig bar, hvilket gør suiterne til de bedste i alle Silverseas udvalg af skibe. 

Signaturspaen Otium handler lige så meget om forkælelse som om wellness – spring ikke over den iltforstærkende Golden Radiance-ansigtsbehandling. 

Du kan til enhver tid komme til at se isvægge gennem Drake Passagen og husk, at det bedste ved dette skib er de ærefrygtindgydende steder, det tager dig med på. 

10-dages sejladser fra 90.000,-

FAKTA

Silver Endeavour — Silversea

Silversea Cruises er et luksuskrydstogtsrederi med hovedkontor i Monaco. Grundlagt i 1994 af V-Ships i Monaco og Lefebvre-familien i Rom. Rederiet var banebrydende med all-inclusive krydstogter med sit første skib, Silver Cloud. Siden juli 2020 har det været ejet af Royal Caribbean Group.

Se mere: www.silversea.com/

Rejser med Silver Endeavour kan købes hos Bella Vista by profil: www.bellavista.dk