Hop ned til hovedindholdet

Destination: Europa Norden Oversøiske rejsemål

De mest præcise luftfartsselskaber

Når et fly er forsinket, kan det skyldes mange forskellige ting, lige fra vejrforhold til strejker blandt personalet. Men nogle selskaber er bare bedre end andre til at styre uden om vanskelighederne.  

Globalt set er det colombianske luftfartselskab Avianca, det mest præcise luftfartsselskab i verden. Kigger man på fly statistikken for Nordamerika er det Delta Airlines, for Sydamerika er det Copa Airlines, for Europa er det Iberia Express, for Afrika og Mellemøsten er det Oman Air og for Asien er det All Nippon Airways. Som det fremgår af listerne længere nede på siden, skal det retfærdigvis nævnes, at det typisk er marginalerne som skiller top tre ad.

INTERNATIONALT

Nordamerika

Fire selskaber ligger over de 80%; Delta, Alaska, American Airlines og United Airlines. Det skal nævnes at Delta har ligget i toppen de sidste mange år og tilsyneladende ikke har tænkt sig at slippe første pladsen.

SYDAMERIKA

COPA Airlines ligger med imponerende 89,46% helt i toppen, og der bliver de nok et stykke tid endnu.

EUROPA

Iberia tager både første og anden pladsen og Norwegian imponerer også med to placeringer i top 10. Man savner dog de store selskaber på listen som Lufthansa, Air France og British Airways. Flot, at et mindre selskab som Icelandair opnår en 9. plads.

AFRIKA OG MELLEMØSTEN

Både Oman Air og Safair imponerer med +92% 

ASIEN

Singapore Airlines er gledet lidt ned af listen til en syvende plads, men vi er overbeviste om at de snart er tilbage i toppen. ANA, som ligger nummer et, står for All Nippon Airways (japansk). 

LAVPRISSELSKABER

Fra et dansk synspunkt gør Norwegian sig igen positivt bemærket, men det gør Iberia Express og Vueling heldigvis også. Safair, som topper listen, er et Sydafrikansk selskab.

 

 

 

 

 

Fakta om undersøgelsen

Denne undersøgelse er udført af Cirium

Cirium-historien begyndte i 1909 med Flight Magazine.

 

Cirium er branchens førende inden for luftfartsanalyse og hjælper luftfartsindustrien med at forstå fortiden, nutiden og forudsige, hvad der vil ske i morgen inden for flyrejser.

 

Ciriums mission er at transformere industrien ved at gøre det muligt for flyselskaber, lufthavne, rejseselskaber, teknologigiganter, flyproducenter, finansielle institutioner og mange, mange flere at accelerere deres egen digitale transformation og hjælpe med at opbygge en mere effektiv og bæredygtig fremtid.

 

Web: https://www.cirium.com/